תפריט מובייל search

אסף גרניט

שף בינלאומי ומגיש תוכניות טלוויזיה

הרצאות

לספר את הסיפור


אפשר לראות בחוויית ביקור במסעדה כסיפור בעל הרבה גורמים ואלמנטים שצריכים להתחבר לשלם אחד גדול – העיצוב, הכלים, הצוות, סגנון המוסיקה צריך ללוות את אופי המלצרים ואת הדרך בה הם מתנסחים, את הצלחות שעליהם מוגש האוכל.  במפגש שכזה, כל זיוף, כל כלי הגשה שלא מתאים, שיר לא קשור או שירות לא מדויק מוציא את הלקוח מהסיפור.

הרצאה על חוויית לקוח מזווית קצת אחרת ועל איך משלבים את כל האלמנטים לכדי סיפור מהודק וכיצד שומרים על כך שהסיפור יהיה רומן ולא פארסה? המטבח כמשל.

לקבלת הצעת מחיר
מבשלים מנהיגות


מנהיגות במטבח אל מול מנהיגות בכלל והצורך בדמות מובילה . המטבח מהווה מקרה בוחן לעבודת צוות, עמידה בזמנים ומצבי לחץ ודרכו אפשר להעריך את חשיבותה של הדמות המובילה. התואר ״שף״ כמו התואר ״מפקד״ מייצר ריחוק פסיכולוגי ולא נותן מקום לרגשות כמו גם מכוון יחד את שאר הטבחים למטרה אותה הציב השף.

לקבלת הצעת מחיר
אוכל. אומנות. חדשנות


ענף המסעדות הנו בין הראשונים להיות מושפע מטרנדים בעולמות האופנה והטכנולוגיה. כיצד אומנות וחדשנות משפיעות על השפים שונים, אסתטיקה, השראה ובניית מנות ורלוונטיות? כיצד משפיעות המגמות השונות באופנה על עיצוב מנות ומסעדות וכיצד הטכנולוגיה שינתה את חשיבות ה"צילחות", את סגנונות האוכל המוגשים וגם על טרנד הפודיז שכבש את הרשתות.

לקבלת הצעת מחיר
אודות המרצה

שף, מסעדן ומנחה טלוויזיה ישראלי. מבעלי מסעדת "מחניודה", "הסדנא", "טלביה", "יודל'ה" בירושלים, ומבעלי המסעדות ה"פאלומר" וה"ברברי" שבלונדון, בנוסף עם מסעדת "בלאגן" שבפריז.

ב-2014 הוכרזה מסעדתו "פאלומר" שבלונדון כמסעדה הטובה ביותר בעיר. בקיץ 2016 הגיעה מסעדת "הברברי", בה הוא שותף, למקום השלישי מתוך מאה המסעדות הטובות ביותר בלונדון.

לקבלת הצעת מחיר

לקוחות שהמרצה היה אצלם

whatsapp