תפריט מובייל search

אסף גרניט

שף בינלאומי ומגיש תוכניות טלוויזיה

הרצאות

מצוינות תחת אש


בכל ארגון ישנה מחקלה אחת שדרכה משתקף ה DNA של החברה כולה. במסעדנות המטבח הוא הלב של העסק. מספיק מבט אחד בזמן הגשה כדי לדעת בדיוק מה יש למקום שאתה נמצא בו להציע.

המסעדה היא מכלול של גירויים שצריכים להשתלב יחד בזמן קצר וליצר חווית לקוח מושלמת. הלקוח שלך עבר תהליך שלם עד לרגע הארוחה. הוא הזמין שולחן, מצא בייביסיטר,  גיהץ חליפה ונסע עד אלייך. החוויה שלו צריכה להיות אבסולוטית.

זה דורש ממך להיות חד בדרישות שלך מהצוות שאתה מוביל- אין מקום לבינוניות. אבל יש מקום לחניכה, יש מקום לביטוי אישי גם תחת אש, וזה דורש ממך להצית את הניצוץ כל פעם מחדש , להפתיע את הלקוח.

במפגש אותנטי של גרניט מול הקהל הוא מדבר בפתיחות על מגוון נושאים הקשורים לעולם המטבח, העסקים והניהול.

המטבח כמקרה בוחן לשירות בלתי מתפשר, לעבודת צוות, עמידה בזמנים ומצבי לחץ, אשר דרכם אפשר להעריך את חשיבות הירידה לפרטים הקטנים.

לקבלת הצעת מחיר
לספר את הסיפור


אפשר לראות בחוויית ביקור במסעדה כסיפור בעל הרבה גורמים ואלמנטים שצריכים להתחבר לשלם אחד גדול – העיצוב, הכלים, הצוות, סגנון המוסיקה צריך ללוות את אופי המלצרים ואת הדרך בה הם מתנסחים, את הצלחות שעליהם מוגש האוכל.  במפגש שכזה, כל זיוף, כל כלי הגשה שלא מתאים, שיר לא קשור או שירות לא מדויק מוציא את הלקוח מהסיפור.

הרצאה על חוויית לקוח מזווית קצת אחרת ועל איך משלבים את כל האלמנטים לכדי סיפור מהודק וכיצד שומרים על כך שהסיפור יהיה רומן ולא פארסה? המטבח כמשל.

לקבלת הצעת מחיר להורדת תקציר ההרצאה
אוכל. אומנות. חדשנות


ענף המסעדות הנו בין הראשונים להיות מושפע מטרנדים בעולמות האופנה והטכנולוגיה. כיצד אומנות וחדשנות משפיעות על השפים שונים, אסתטיקה, השראה ובניית מנות ורלוונטיות? כיצד משפיעות המגמות השונות באופנה על עיצוב מנות ומסעדות וכיצד הטכנולוגיה שינתה את חשיבות ה"צילחות", את סגנונות האוכל המוגשים וגם על טרנד הפודיז שכבש את הרשתות.

לקבלת הצעת מחיר
אודות המרצה

שף, מסעדן ומנחה טלוויזיה ישראלי. מבעלי מסעדת "מחניודה", "הסדנא", "טלביה", "יודל'ה" בירושלים, ומבעלי המסעדות ה"פאלומר" וה"ברברי" שבלונדון, בנוסף עם מסעדת "בלאגן" שבפריז.

ב-2014 הוכרזה מסעדתו "פאלומר" שבלונדון כמסעדה הטובה ביותר בעיר. בקיץ 2016 הגיעה מסעדת "הברברי", בה הוא שותף, למקום השלישי מתוך מאה המסעדות הטובות ביותר בלונדון.

לקבלת הצעת מחיר

לקוחות שהמרצה היה אצלם

whatsapp