search
דברו איתנו

דברו איתנו

[cf7-form cf7key="contact-form-1"]

הרצאות האונליין

החיים של כולנו עברו שינוי די מטלטל כמעט בכל תחומי החיים.
אחד מהשינויים הנו שינויים בעולם הכנסים, העבודה, הצורך בשיפור חיי הפרט והרווחה בארגון, המעבר לעבודה מרחוק כמשהו שבשיגרה ומעבר מהרצאות פיזיות בכנסים למעבר בהרצאות אונליין.
זה משחק חדש לגמרי ויש לו חוקים שונים.

התחום הוא יחסית חדש ומרבית הארגונים מתנסים בו עכשיו. גם אנחנו, ממש כמו הלקוחות והמרצים שלנו,לומדים כל יום איך לדייק עוד ועוד העברת תכנים אונליין לעובדים בארגונים, למפגשי לקוחות ולשימור תחושת הביחד.

העברת הרצאות אונליין מייצרת פלטפורמה מעניינת ורלוונטית לרוח התקופה וכן מצליחה להגביר שייכות וקרבה בין העובדים הנמצאים במרחק.
אספנו לכם כמה תובנות שצברנו על הרצאות בפלטפורמות השונות שהתנסינו איתן –   zoom, teams, WebX–שחשובות להצלחת העברת תכנים והרצאות באונליין לעובדים וללקוחות.

משך ההרצאה – משך הרצאה אופטימלי – לא יותר מ 45 דקות.

דינמיקה – כל המערכות מאפשרות לייצר שאלות ותשובות. צריך לנהל את זה טכנית נכון – ברמת ניהול המיקרופונים של הקהל או הצ'אט – אבל שם מתרחש הקסם האמיתי של מפגשים מסוג זה. יש אותנטיות וקירבה ואפשר לשאול כל שאלה.

שעת ההרצאה – הרצאות בנושא הורות, תזונה, מופעים, סטנדאפ או קיצר רווחה – תעשו בערב, אחרי השעה 21:00 שהילדים הולכים לישון. הרצאות שקשורות לניהול – שעות הבוקר, עדיף אחרי השעה 10:00 עד השעה 16:00. ככה מצטרפים יותר אנשים.

איכות האינטרנט – נכון לכרגע, בשעות הערב יש עומס ולכן לפעמים יש איטיות.

לעשות טסט – מאוד חשוב. יום לפני, שעתיים לפני, לא משנה, העיקר לראות שהכל עובד. החל מהמיקרופון של המרצה, היכולת של פתיחת הזימון להרצאה ובידקת העברת הסרטים והמצגת.

שיחת הכנה עם המרצה – זה תמיד היה חשוב אבל עכשיו, כשלא רואים את הקהל, זה חשוב עוד יותר בכדי לדייק את המסרים והדגשים השונים.

קשב – הקשב של אנשים נמוך יותר, הם מפוזרים בתוך המון דברים שקורים תוך כדי שהם שומעים את ההרצאה מאחר והם לרוב בסביבה הביתית שלהם. תביאו רק מרצה מעולה או שאל תביאו בכלל. אל תבזבזו את הקשב של האנשים שלכם ואת הכסף שלכם על משהו לא חזק.

יש יתרונות – המחירים באונליין אחרים. וזה מאפשר הזדמנות להביא מרצים שבעבר לא יכולתם.

 תראו, לרוב אין בהרצאות אונליין את הכוח כמו מפגש פיזי אמיתי בין אנשים, אבל מאחר ונראה שייקח עוד המון זמן עד שנוכל לקיים מפגשים פיזיים משותפים, נוצר צורך אמיתי להחליף את החיבור הקודם שהיה ולכך, מפגשים של הרצאות אונליין יכולים לתת מענה של מחוברות ושייכות.

אם יש לכם תובנות נוספות או הערות – נשמח לשמוע.
באהבה,

קרן

keren@kerenalouf.co.il

בין הטאלנטים שלנו

גיא לרר

קרא עוד>

ליאור רז

קרא עוד>
whatsapp